Verse krieltjes in de kruidenboter met sjalotjes en rozemarijn.
We voorzien ongeveer 200 g per portie.
Opwarmen in de oven op 160°C gedurende 20 à 30 min (afhankelijk van de hoeveelheid).
Dagverse artisanale pureekroketjes, 6 stuks per portie.
Bakken in de friteuse op 180°C gedurende 3 min.
Onze verse frietjes zijn reeds voorgebakken in arachideolie. Een portie frietjes weegt ongeveer 200 g.
Afbakken in de friteuse op 180 °C gedurende 2 à 3 min.
boontjes met spek, gestoofd witloof, gestoofde worteltjes, assortiment van champignons, chitake, oesterzwammen en cantharellen
opwarmen in voorverwarmde oven op 160°C gedurende 20 à 30 min (afhankelijk van de hoeveelheid).
Dit omvast:
gemengde sla, tomaten, geraspte wortelen, boontjes, witte en rode koolsalade
aardappel- en pastasalade
assortiment mini-broodjes en 4 koude sausjes (mayo, tartaar, cockail en andalouse)