Pulled Pork is een stuk sappig varkensvlees (meestal schouderbegraad of spiering) dat op trage wijze wordt gegaard volgens het slow-cooking principe.
Het resultaat is uitgerafeld draadjesvlees dat ideaal is om te gebruiken in verschillende gerechtjes.
gekookte varkenstongetjes in een Madeirasausje met champignons.
Lekker met gestoofde worteltjes en erwtjes met puree of kroketjes.
Onze verse kippensoep is gemaakt van eigen getrokken bouillon van onze Brahma kip met groentjes, vermicelli lettertjes en uiteraard ook stukjes Brahmakip zelf.
Orloffgebraad is een klassieker van gebakken varkensgebraad met een sneetje gekookte hesp en kaas.
Dit wordt overgoten met een heerlijk champignonsausje en gemalen kaas voor een mooie gratin in de oven te bekomen.
Verse tomatensoep met verse rundsbouillon en zelfgemaakte soepballetjes. Smaakt het ganse jaar door.
Onze soep van de maand is seizoensgebonden en varieert dus gedurende het jaar.
Deze maand: courgettesoep
Onze zelfgemaakte lasagne komt het beste tot zijn recht in de oven voor een heerlijk korstje te krijgen.
In de microgolf is uiteraard ook mogelijk.
Vers gemaakte spaghettisaus met ui, wortel, paprika en tomatenblokjes.
Onze versgemaakte balletjes in een lekker tomatensausje.
Het ideale menu voor kinderen!
Onze vol-au-vent van Brahmakip omvat naast het kippevlees ook nog verse champignons, zelfgmaakte gehaktballetjes en een lekker sausje.
Gyros zijn reepjes gekruid hespgebraad met gesneden ajuin, paprika en sojascheuten.
Stoofvlees op ambachtelijke wijze klaargemaakt met 100% rundsvlees.