Fijngesneden cocquilles die gemarineerd worden in een dressing en aangekleed worden met groene appel en granaatappel.
Koel te serveren.
Een voorgerechtje met garnalen, tomaat, sla, ei en eigenbereide cocktailsaus.
Lekker met een vers gebakken mini-broodje en wat hoeveboter.
koud te serveren.
Gegrilde scampi's (4 stuks) in een zacht pikant sausje o.b.v. tomaat, rode pepertjes, look en andere kruiden met tagliatelli.
In de oven verwarmen op 160° C gedurende 15 min.
Een trio van wildpastei van fazant, haas en everzwijn, met krententoast en uienconfijt. Koel te serveren.
Een kant en klaar bordje met tartaar van rund, reeds gedresseerd met rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaasschilfers.
Een soep dat eventjes dient opgewarmd te worden in de microgolfoven en daarna garneren met een klein bolletje zure room en wat snippers van gerookte paling.
De soep even opwarmen in de microgolfoven en daarna garneren met krokant gebakken stukjes spek.