Onze pastrami salade bevat naast de pastrami zelf ook nog fijne stukjes selder, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas overgoten met een heerlijke dressing.
Een hammetje of varkensschenkel is het bovenste gedeelte van de achterpoot. Het is een stuk vlees dat veel smaak bevat. Het is een stuk vlees dat het beste al kokend gegaard wordt.
Hier is het reeds voorgegaard met een mix van kruiden waardoor het kant en klaar is om te consumeren.
Onze paté bevat naast varkensvlees ook varkenslever, ajuin, bloem en kruiden.
Je kan paté het beste ongebakken invriezen. Wanneer je hem nodig hebt dan kan je hem ontdooien en bakken in de oven op zo'n 150°C gedurende 30 (bijna doorbakken) tot 45 minuten (goed doorbakken).
Stoofvlees komt vooral uit de schouder van het rund en zijn de minder malse stukken die eerder voorbestemd zijn om te stoven. Met nog een klein beetje vet eraan, zorgt dit voor een betere smaak.